Založ si blog

Práčovne v Bratislave, podikanie po novom

Niekedy mám pocit, že vrhnúť sa na podnikanie v tejto oblasti bolo úplné šialenstvo. Je tu ešte stále mnoho takých, čo sa púšťajú do priemyslu prania bez rozmyslenia s pocitom, že robia správnu vec. Veď v konečnom dôsledku o tom je podnikanie.
Len či sa dostaví výsledok.
Dnes je trh preplnený technológiou od výmyslu sveta a predajcovia Vám poskytnú najlepšie prednášky o najnovšej technológii s najlepšími referenciami a tabuľkovými ukazovateľmi kvality a kvantity.
My sme mali taktiež príležitosť začať úplne od začiatku. Mali sme obrovskú výhodu o ktorej sme ani netušili. Bolo to práve v období keď mali všetky krivky ekonomického rastu stúpajúcu tendenciu. Boli sme v malých ale vlastných priestoroch a práca nás bavila. A to bolo možno dobré. Prešli sme radou zmien a radou inovácií v energetickej oblasti cez sťahovanie až po optimalizáciu v ľudských zdrojoch.
Dnes kedy všetci zápasia s ekonomikou a hľadajú možné úspory kde sa dá je podnikanie v tejto oblasti o to náročnejšie. Vôbec vám milí kolegovia nezávidím!
Teda kolegovia seriózny. Určite ich spomeniem… Nieje ich veľa, ale tých čo poznám stoja za slovo. Našťastie počas obdobia nášho podnikania sme sa ako firma Perto H+H stretli s práčovňami, malými a aj veľkými, ktoré usilovne odolávajú nátlaku tých neserióznych.
Veď cena na trhu víťazí. Je to fakt. Cena je najviac ovplyvňujúcim faktorom uzatvorenia zmluvy. V mnohých prípadoch sa až neskôr prichádza na to, že zmluva je nevýhodná a odstúpiť od nej nieje také jednoduché. Nuž ale platby bežia…
Pozor na to čo podpisujete priatelia…

Tak ak niekedy budete uvažovať o praní ako službe ktorú chcete ponúknuť, alebo službe ktorú potrebujete zabezpečiť odporúčam byť veľmi opatrný.

Patrik Halo

Perto H+H

Ktorí sme my?

26.10.2012

Na svete existujú ŠTYRI DRUHY ĽUDÍ: – tí, ktorí niečo uskutočňujú – tí, ktorí sa na to pozerajú – tí, ktorí sa čudujú, čo sa stalo – tí, ktorí nevedia, že sa niečo stalo!“

Zefektívniť skladové hospodárstvo

15.10.2012

Tento článok uvádzam pre odbornú verejnosť, ktorá môže javiť záujem o efektívne hospodárenie a úsporu času na pracovisku. Jedná sa o šikovný produkt slovinskej spoločnosti ,ktorá môže ľuďom umožniť znížiť náklady vo firme. Pre dodržanie korektnosti uvádzam celý článok, tak ako bol uverejnený v mesačníku pre hotelierov: Informačné technológie dnes zasahujú [...]

Hotel verzus práčovňa.

10.10.2012

V priebehu niekoľkých rokov sa situácia v hotelierstve posunula míľovými krokmi hlavne vo výstavbe hotelov .Získali sme dostatok ubytovacích kapacít na uspokojenie potenciálnej klientely a prioritou hotelov a gastronomických zariadení je poskytnúť a zabezpečiť klientovi čo najkvalitnejšie služby v oblasti gastronómie, wellness služieb a ubytovania , ktoré v nemalej miere [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Patrik Halo

Práca, zážitky, skúsenosti a zábava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45190x
Priemerná čítanosť článkov: 3013x

Autor blogu

Kategórie