Založ si blog

Ach tie naše toalety. . .

Niekedy sa zdá, že snaha ktorú vyvíjame je úplne zbytočná. Mnohí čo podnikajú mi určite dajú za pravdu, že existuje množstvo vecí ktoré ste možno nerobili pre peniaze, ale iba preto, že posunú našu spoločnosť dopredu a až tam niekde, ak vôbec, budete očakávať návrat investície. Nemusí ísť priamo o investície vo forme peňazí, ktoré do projektu vkladáte, veľa krát ide iba o Váš čas, proste robíte veci ktorým veríte a zároveň Vás bavia.
Je o to väčším sklamaním keď jediná osoba dokáže zamietnuť vec, ktorej ste tak verili boli o nej presvedčení, že má zmysel a môže ľuďom pomôcť. Tak triviálna vec ako hygiena a odpoveď je, že náš trh na to nieje pripravený.

O čo ide? V podstate o to aby ste si nemuseli sadnúť na holú dosku toaletného sedátka. Viete ako tieto sedátka vyzerajú na verejných toaletách a čo všetko na nich môže byť. Desať rokov som mal tú česť pracovať v hotelových službách a gastronómii a to mi stačilo na to, aby som pochopil, že tie odvážnejšie ženy idú na lyžiara a tie nesmelé a chlapi obkladajú toaletu ako žemľu len aby neostalo miesto bez zakrytia.

Naši hotelový majstri dávali hodiny toalety do pôvodného stavu. Počty si značili v dielni klincom na stenu, ktorá vyzerala ako objednávka na Mníchovskom festivale piva.
Cieľom bolo dostať na wc sedadlá antibakteriálne kryty toletta, www.toletta.com vyrobené z kvalitného toaletného papiera, ktoré jednoducho po použití spláchnete. Sú v zip-sáčkoch a vo vašej kabelke pripravené na použitie vtedy ak je to treba.
Na to aby sme sa k nim dostali potrebujeme ale tých s veľkou predajnou plochou.
Pokiaľ ale podľa odpovede nie sme na to pripravení, budeme zrejme toalety obkladať tak ako doteraz. Pevne verím, že existujú reťazce, ktorým okrem zisku ide aj o viac…
Prajem Vám teda vo chvíľach osobnej hygieny na toaletách veľa trpezlivosti, pevné zdravie a veľké bicepsy na udržanie vašich najmenších.
Pokiaľ by ste predsa len taký tovar v budúcnosti na trhu objavili, možno Vám spomienka na tento článok vyčarí úsmev na tvári. Možno sa vtesná aj myšlienka, že aj my Slováci sa civilizačne vieme posunúť dopredu.

Patrik Halo
Medeco.sk

Ktorí sme my?

26.10.2012

Na svete existujú ŠTYRI DRUHY ĽUDÍ: – tí, ktorí niečo uskutočňujú – tí, ktorí sa na to pozerajú – tí, ktorí sa čudujú, čo sa stalo – tí, ktorí nevedia, že sa niečo stalo!“

Zefektívniť skladové hospodárstvo

15.10.2012

Tento článok uvádzam pre odbornú verejnosť, ktorá môže javiť záujem o efektívne hospodárenie a úsporu času na pracovisku. Jedná sa o šikovný produkt slovinskej spoločnosti ,ktorá môže ľuďom umožniť znížiť náklady vo firme. Pre dodržanie korektnosti uvádzam celý článok, tak ako bol uverejnený v mesačníku pre hotelierov: Informačné technológie dnes zasahujú [...]

Hotel verzus práčovňa.

10.10.2012

V priebehu niekoľkých rokov sa situácia v hotelierstve posunula míľovými krokmi hlavne vo výstavbe hotelov .Získali sme dostatok ubytovacích kapacít na uspokojenie potenciálnej klientely a prioritou hotelov a gastronomických zariadení je poskytnúť a zabezpečiť klientovi čo najkvalitnejšie služby v oblasti gastronómie, wellness služieb a ubytovania , ktoré v nemalej miere [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Patrik Halo

Práca, zážitky, skúsenosti a zábava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45188x
Priemerná čítanosť článkov: 3013x

Autor blogu

Kategórie